tiistai 23. huhtikuuta 2013

Usain Bolt ja hapokas pohje

Maanantaina sain kokeilla ensimmäisen kerran kunnolla uusia kenkiäni. Ja kuten arvata saattaa taisin "hieman" pyrähtää kuin Usain Bolt. Toinen 4 minuutin osuus kun ei ihan toteutunut... Sisälle päästyäni (meinasin jo mennä hissillä noin 20 portaan sijaan) makasin olohuoneen lattialla henkihieverissä puolituntia ennen kun sain raajani taas hallintaani. Kengät siis ovat hyvät ja paljon paremmat juosta kuin vanhat lenkkarit. Kevyet ja kantapään vaimennukset kohdallaan, mutta kai sitä voisi silti yrittää jatkossa ottaa vähän rauhallisemmin.

Ja tänään taas lenkki ei maistunut jostain syystä yhtään. Ilolla kyllä lähdin ulos mutta jo ensimmäisen juoksun aikana alkoi oikea pohje vetää hapoille eikä millään suostunut rentoutumaan, sitten alkoi ärsyttämään ja juokseminen alkoi mennä ihan kuuseen. En sitten tietenkään jaksanut juosta kun 3 minuuttia molemmilla kerroilla. Vaikka yritin kuinka hidastella jotta jaksaisin kauemmin. Kai sitä vieläkin uusilla tossuilla viiletti kovempaa. Lenkin jälkeenkin oli aivan nuutunut olo eikä yhtään innostanut. Sain sentään kotona tehtyä vatsalihaksia ja alleja lenkin päälle jotta saisi jotain irti tästä treenistä. Toivottavasti huomenna menee paremmin, ajattelin kyllä mennä vasta illalla juoksemaan kun en usko että nämä aamulenkit on minua varten. Jos saisi paremmin untakin sitten.

Torstaina olisi taas suuntana sali ja voisi vaikka mennä pitkästä aikaa ryhmäliikunta tunnille kokeilemaan tuon Powerin. Voi sitten taas nauraa itselleen tunnin jälkeen jos meinaa kuolla. Ja sitten mennä tunnin jälkeen venyttelemään höyrysaunan puolelle. Tai jos ei olisi ruuhkaan niin infrapunasaunaan kirjaa lukemaan. Ei olisi sitten seuraavana päivänä paikat kipeänä kun pitäisi taas juosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti