sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Reisiä ja sushia

Jaa-a mistäköhän sitä taas alottais? Keskiviikkona lenkki meni hyvin kun oli taas vähän pienemmät juoksuosuudet. Nyt olen jo oppinut taas hitaampaan menoon ettei tule viiletettyä kuin Bolt. Lenkistä ei oikein muuta kirjotettavaa vähän oli vaikeata lähteä mutta kun pääsi ulos niin piristys tuli ja mieli kohosi. Keli oli ihan Ok, aurinko olisi voinut enemmän paistaa tietenkin. Torstaina tosiaan menin salille. En kerinnyt töistä aikaisempaan bussiin joten Powerin kokeilu meni ohi suun tällä kertaa. Huomasin kyllä mainoksen uudesta bootylicius treenistä ja täytyy ottaa selvää milloin sitä pääsisi kokeilemaan. Sain kyllä hyvän treenin vedettyä kuitenkin ja hieman ehkä innostuin pitkästä aikaa tekemään erilaisia etureisi harjotuksia ja sen tunsi seuraavina päivinä.

Perjantaina sängystä ylös nousu jo oli vaivan takana ja kun muistamattomana kyykistyin pakkaamaan laukkua niin meinasin joutua pyytämään poikaystävää nostamaan minut ylös. Onneksi sain pidettyä kunniani ja kontauksen kautta pääsin siististi ylös kuin kaikki olisi hyvin. Salin jälkeen kävin rentoutumassa taas privet höyrysaunassa. Sinne menen yleensä jos haluan rentoutua ja venytellä rauhassa kun siellä todella harvoin muita on.

 Kotiin päin mennessä oli pakko kyllä käydä nostalgioimassa Pynsän Läskissä ja ostaa lihapiirakka mukaan bussimatkalle. Oli siellä myynnissä niitä ihania täytettyjä 1€ juustosämpylöitä joilla elimme puolet ammattikoulu ajasta. Surukseni kyllä kuulin että täytetyt 2 € patongit eivät enään tule valikoimiin koska niitä leiponut nainen on lopettanut patonkien valmistuksen. Meinasi siinä itku tulla. Lauantaina töiden jälkeen valmistauduin nopeasti ennen kuin hipsimme Ystäväni Annan kanssa naapuriin kaverin synttäreitä juhlistamaan. Tarjolla oli mainioita itse tehtyjä susheja


Ja tietenkin maistelimme myös Sakea



Saken maistelu olikin mielenkiintoista. Kukaan ei uskaltanut haistaa ja maistaminenkin oli työn takana. Kaikki nyrpistelivät nenäänsä eikä uskaltanut olla ensimmäinen. Ihan kuin oltaisiin jotain myrkkyä oltu ottamassa. Odotuksemme oli aivan jotain muuta. Yllätykseksemme Sake ei oikein maistunutkaan miltään, ehkä hieman etikkainen maku, mutta silti todella pehmeä. Tosin eihän Sakessa prosentteja ole kuin 15%.  Alkoholi ei maistunut lainkaan.  Tosin en kyllä alkaisi juomapelejä tai muuta Sakella vetelemään ei se kuitenkaan niin hyvää ollut. Joskus täytyy vielä testata lämmitetty Sake. Mutta kyllä sitä kuitenkin mieluummin Sakea vetäisi kun raakaa viinaa jos täytyisi valita. 

Ystäväni Annan kanssa ollaan nyt myös aloitettu maistelemaan laadukkaampia viinejä joita yleensä juomme, Annan ostettua viinistä viiniin-kirja. Tällä kertaa Anna valitsi 4 tähden luokasta Saksalainen jälkiruoka/seurustelu viinin Hoffman-Simon Piesporter Goldtröpfchen Riesling Auslese.

Ehkä tässä tuli esiin meidän junttimaisuus. Viini oli makeaa ja ihan hyvää, emme maistaneet mitään erikoista tai laadukasta. Omasta mielestä ihan hyvä, mutta pidättäydyn kyllä ihan omassa 2 tähden Devil's Rockissa. Seuraavaksi ehkä valitsemme jonkin hieman kuivemman. Emme siis kokeneet mitään hienoja makukokemuksia emmekä luovu omista 1 ja 2 tähden suosikeistamme. 

Kavereiden suunnatessa nokkansa kohti keskustaa ja crebausta siirryin minä omaan sänkyyn ukkoni kainaloon nukkumaan. Alkoi valitettavasti viikko ja aamuinen työvuoro painamaan päälle. Hauskaa oli ja pitkästä aikaa oli ilo toimia synttärisankarin hovikampaajanakin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti