tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kavereita ja "Kundeja"

Tosiaan pitkä viikonloppu Helsingissä on nyt ohi ja paluu arjeen alkoi. Lauantaina ja sunnuntaina jäikin sitten lenkki väliin mutta en kyllä laiskotellut kuitenkaan. Lauantaina viettiin kirpputori päivä Äipän ja Iskän kanssa ja kävelyä tuli noin 5 km. Ensin suunnistettiin kalasatamaan Satama kirpputorille, josta löysin ihanan marokko tyylisen kannun joka tuo oman lisänsä ihanaan maharanin keitaaseeni. Sieltä suunnattiin pienen harhailun jälkeen Kellohalliin Maalaistorille jossa Iskä ihaili kotimaisia kokkiveitsiä. Näiden jälkeen päädyimme harhailemaan Suvilahteen jossa selvisi että etsimämme kirpputori olikin juuri se Satama kirpputori, joten päätimme kävellä kauniissa auringon paisteessa Hakaniementorille ostamaan Iskälle vihtaa. Valitettavasti Iskän vakituinen vihtamummo oli jo kerinnyt lähtemään eikä hän saanut vihtaa illaksi.

Kotiin päästyämme alkoikin olla jo kiire valmistautumaan iltaa varten jonka ajattelin viettää vanhojen ystävien seurassa ja uusien tuttavuuksienkin. Ajatuksena oli nauttia heidän seurassaan viinipullo ja suunnata sitten kotia päin. Mutta juu, eihän siinä nyt ihan niin käynyt. Kotiin pääsin vähän ennen neljää kun oltiin käyty pyörähtämässä keskustassa Lady Moonissa. Ei taaskaan Helsingin yökerho tehnyt vaikutusta... Tyydyn ihan mieluusti Tampereen yöelämään. Sunnuntaina (iso)Sisko hyppäsi aamulla sänkyyni ja hoki jo milloin lähdetään Korkeasaareen toisen potiessa pientä päänsärkyä????

Yllättävän nopeasti itseni sain ylös ja niin lähdettiin Siskon ja Äipän kanssa Korkeasaarta kohti. Kun sielä nyt on taas uusia eläimiäkin. Saari kun tuttu tietenkin on kuin omat taskut. Joka vuosi vieläkin tulee käytyä kerran tai kaksi. Takineilla oli poikasia
samoin kun villihevosilla ja pikkumarmosetilla. Hauskoja olivat kuhertajagasellit jotka omaavat ihanat "pienet" bambisilmät.
Valkopääsaki tuli ikkunalle morjestamaan ja mietti ihan selvästi pakoreittiä itselleen.
Ja vihdoin näimme ihanat uutuudet Gundit. No kundien tapaan Gundit otti rennosti ketarat ojossa sammakko asennossa. Tai tiedä sitä yrittivätkö näytellä liito-oravia sittenkin... Olisi kyllä voinut taskuun pari ottaa.
Ja tottakai Jellonat ja Otsot nauttivat myös aurinkoisesta päivästä
Ei tosiaan sitten sunnuntainakaan tullut lähdettyä lenkille joten täytyy tällä viikolla juosta kahta kauheammin. Kaverin kanssa ajateltiin mennä kokeilemaan Elixian hölkkään kuinka paljon joutuu sitten ryömimään Likkojen Lenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti