maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kannustusta

Eilinen oli taas harmautta vaan. Pääsin ylös sohvalta lenkille vasta seitsemältä illalla. Ja silloinkin vaan sen takia kun huomasin että alkoi ensimmäistä kertaa ärsyttämään se että makoili sohvalla. Oli päästävä ulos. Tosin en sano että nyt minusta tuli himo juoksia, ei todellakaan. Mutta ainakin lenkille lähtö oli hieman helpompaa. Onneksi poikaystäväni lähti samaan aikaan kävely lenkille joten kun juoksin lenkkiä takaisin päin sain häneltä kannustavia taputuksia.

Taas tosin juoksin ensimmäisellä kerralla yli 2 minuuttia, mutta yllätyksekseni jaksoin silti toisen 2 minuuttisen helpommin kuin ensimmäisellä kerralla. Ei tullut enään tunnetta hapenpuuttesta joka alkoi kasvamaan paniikiksi ja tuloksena oli tietenkin oikea hapenpuute. Nytkin ihan loppu vaiheessa jo maalin nähdessäni alkoi rinnassa tuntua puristus, mutta jotenkin sain ajateltua että rauhassa nyt ja enään muutama metri niin se on ohi. Ilmeisesti se auttoi koska henki kulki loppuun asti ja jaksoin hyvin loppumatkan ripeästi kävellä kotiin.

Huomaan myös että askellus on alkanut nähtävästi toimimaan. Ensimmäisellä kerralla pohkeet olivat kuin kiveä ja penikat seuraavina päivinä aivan poissa pelistä. Nyt ensimmäisellä osuudella oikeassa jalassa alkoi penikka huutamaan mutta sain sen loppumaan kun käänsin jalkaa hieman sisäänpäin. Olin aina ajatellut että vasen jalka tuottaisi minulle juostessa vaikeuksia koska alitajuntaisesti varon sitä. Tapana kun vasemmalla nilkalla on mennä juostessa alta, eikä vikaa siihen löydy. Joten ennen pienenkin matkan jälkeen on vasen pohje huutanut hallelujaata, kun sitä on koko aika jännittänyt että kohta se menee ja sitten sattuu. Kai sitä nyt vaan sitten on hyväksynyt sen että se joko menee tai ei ja uskaltaa rentouttaa sitä. Myös penikat on nyt mukana, eivätkä huuda vastalauseita.

Ajattelin tällä viikolla Helsingissä ollessani käydä katsomassa olisiko jossain hyvässä tarjouksessa juoksukenkiä. Omat lenkkitossuni ovat kyllä ihan hyvät, mutta tuntuvat vähän isoilta joten nostan jalkoja kompastumisen pelossa melko korkealle. Ainakin stadiumissa oli viikonloppuna tarjouksessa adidaksen juoksukengät 69 € toivottavasti ovat vielä perjantaina sillä hinnalla. Värikin olisi innostava fuksia. Kun en haluaisi yli satasta kengistä maksaa kun en nyt kuitenkaan ole himo juoksijaksi alkamassa.


Olen myös miettinyt juoksuhousujen hankkimista ja takin. Ihan jotkut perus Only Playn tai H&M:n, ei siis mitään kauhean highteck juttuja. Kyllä nyt käyttämäni haglöfsin takki on ihan käypä mutta kuitenkin hieman iso ja raskas, vaikka hengittääkin todella hyvin ja pitää tuulta. Näitä olen katsellut nellystä:

 Housut Only Play 34,95€

Takki Only Play 49,95€

H&M:ltä katselemaani takkia ei tällä hetkellä ainakaan ollut enään myynnissä. Olen itse ainakin tykännyt Only Playn tuotteista, sopivat ainakin omiin tarkoituksiini hyvin salille ja jumppaan. 

Tämän päivän kävelylenkin hoidan töistä lähdettyäni. Ajattelin jäädä aikaisemmin pois bussista ja kävellä keskustaan sokokselle tekemään ruokaostokset. Kai sitä voisi siis sanoa että kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Tosin täytyy myös ostaa hiusväri ja hoitoainekin kun alkaa taas punaisissa hiuksissa juurikasvu näkymään. Onneksi ei tarvitse punapikmentin (kiitos isän) takia värjätä kuin parin kuukauden välein ja värjäysten välillä väriä pidän yllä KC Professionalin color mask sävyttävällä hoitoaineella. 


Värinä käytän aina samaa sävyä swartzkopfin live sarjasta:

Tälläistä tänään huomenna taas uudet jutut...ehkä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti