keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Mustia pilviä ja auringon paistetta

Viime lauantaina lähdettiin poikaystävän kanssa samaan aikaan lenkille. Tosin eri suuntiin ja eri kulkuvälineillä. Enkä välttämättä olisi edes saanut itseäni lenkille ellei hän olisi hieman patistanut. Itse suuntasin uudelle reitille juosten ja hän lähti polkupyörällä kiertämään Hervantaa. Harmikseni en saanut sports trackeria päälle joten lenkin pituus ja muu jäi arvailujen varaan. Noin puoli tuntia kuitenkin ajallisesti meni ja 2 juoksu osuutta tein, toinen lyhyempi ja toinen pidempi koska juoksin alamäkeen. Lopuksi tein vielä lyhyen loppu spurtin ja kirmasin pienen mäen ylös kotiovelle. Ihan hyvältä tuntui ja lenkin päälle vielä tein lihaskuntoa.

Sunnuntaina en meinannut ensin käydä juoksemassa ollenkaan. Mutta iltapäivällä istuin sohvalla ja alkoi musta pilvi kasvamaan pään päällä. Jotekin vaan alkoi harmittamaan ja oli pakko lähteä pikku juoksulle. Vein samalla vapuksi lainaamani elokuvat takaisin makuuniin ja sitten pyrähdin pienen mutta nopean lenkin "korttelin" ympäri takaisin kotiin. Olisko ehkä ollut hieman alle kilometrin. Sunnuntaina poikaystäväni halusi myös pitkästä aikaa ruuaksi kanakeittoani ja sitähän sitten tehtiin yhdessä taas puolelle pataljoonalle.



Maanantain ei paljon 12 tunnin työpäivän jälkeen lenkkeilty mutta tiistaina meninkin sitten ennen töitä salille. Tein uusia liikkeitä ja keskityin reisiin. Tietenkin tein normaalit 150 vatsaa ja punnerrukset ym.Treenin jälkeen kerkesin vielä hetkeksi saunaan nauttimaan. Ja tietenkin jatkoin hemotteluani ja kävin ensimmäistä kertaa hakemassa viereisestä Pannu & Huone bistrosta kokeiluun lounasta. Mukaan tarttui täytetty paprika lisäke salaatilla ja riitti mainiosti evääksi töihin. Ja maittavaa oli. Heidän käyttämänsä vinegrette on todella herkullista.



Eilen päätin myös "aloittaa" kesäpukeutumisen kun mistä sitä tietää jos nämä on ne kesän ainoat lämpimät aurinkoiset päivät. Suomen kesästä kun ei voi tietää. Tänään sitten päälle valikoitui vielä vähän kesäisempää, hieman ranska inspiraatiota.


Tänään sitten illalla suuntaan vielä Annan luokse pitämään pientä suunnittelu palaveria huomista varten. Ehkäpä nautimme hieman viintä ja Eurooppalaisen ruokatorin herkkuja. Taitaa taas olla pakko käydä noutamassa muutama paketti taivaallista normandian juustoa. Viimeksi kun myyjältä sain tietää että sen voi pakastaa niin täytyy varastoon hankkia kun ei aina ole saatavilla. Ja hinnassakaan ei ole valittamista 3 kpl / 10 €.

Huomen illalla myös Siskoni tulee kyläilemään ja loppuviikko meneekin sitten hänen hääkutsujensa viimeistelyssä ja kai sitä joutuu ideaparkkiinkin lähtemään. Loppu viikosta ja Hölkästä sitten lisää sunnuntaina. Palaillaan...

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi, hienoja kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu tälläistä yleiskuvailua kännykän kameralla ihan vaan.

      Poista